Hoge cliënttevredenheid

Jeugdhulp is geen kinderspel. Daarom stellen wij bijzonder hoge eisen aan onze organisatie en hulpverleners. Zo werken wij uitsluitend met hulpverleners die geregistreerd staan bij een erkend kwaliteitsregister, waardoor onze vakbekwaamheid verzekerd is. Alle hulpverleners beschikken over een afgeronde HBO en/of WO opleiding. Daarnaast zijn ze ‘post geschoold’ in de systeemtherapie, gezinsdiagnostiek en cognitieve gedragstherapie. En meerdere hulpverleners zijn gespecialiseerd in psychotrauma behandeling.

Cliënttevredenheid 2019
Behandelcentrum Zorgplein scoort voor het vierde jaar op rij hoog in het  cliënttevredenheidsonderzoek met een 8,9 voor begeleiding, een 8,7 voor behandeling en een 8,9 voor organisatie. Ouders en jongeren noemen hierbij als sterkste punten: Deskundigheid, veel disciplines onder één dak, snelle communicatie, betrokkenheid, prettige omgang met ouders en kind en meedenkend in passende oplossingen. 

Hoge effectiviteit 
Een hoge cliënttevredenheid gaat hand in hand met een hoge effectiviteit van zorgverlening. Bij namelijk 93,2% van de afgeronde behandeltrajecten in 2019 zijn alle doelen behaald.

Persoonlijk & op maat
Door onze persoonlijke benadering, complete zorgaanbod én multidisciplinaire team zijn we in staat om snel en effectief in te spelen op de vraag en behoefte van kind, ouders en gezin. Samen wordt er gekeken naar het best passende hulpverleningsaanbod.

<< Terug naar startpagina