Hoge cliënttevredenheid

Jeugdhulp is geen kinderspel. Daarom stelt Zorgplein bijzonder hoge eisen aan de organisatie en hulpverleners. Zo beschikt Zorgplein over een hoogwaardig kwaliteitssysteem en werken wij uitsluitend met hulpverleners die geregistreerd staan bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (of vergelijkbaar). Hierdoor wordt er extern toegezien op kwaliteit, toetsing en scholing, zodat onze vakbekwaamheid verzekerd is.

Deskundige hulpverleners
Alle hulpverleners beschikken over minimaal een afgeronde HBO en/of WO opleiding. Daarnaast zijn ze ‘post geschoold’ in de systeemtherapie, gezinsdiagnostiek en cognitieve gedragstherapie. En meerdere hulpverleners zijn gespecialiseerd in psychotrauma behandeling. In het cliënttevredenheidsonderzoek 2018 scoort onze zorgverlening dan ook hoog met gemiddeld een 8,8 voor behandeling en een 8,9 voor begeleiding.

Persoonlijk & op maat
Door onze kleinschaligheid, complete zorgaanbod én multidisciplinair team kunnen wij snel en effectief inspelen op de vraag en behoefte van kind, ouders en gezin. Samen wordt er gekeken naar het best passende hulpverleningsaanbod, waarbij eenieder zich gehoord voelt.

Professionele organisatie
Zorgplein Dronten wordt door ouders gewaardeerd met gemiddeld een 8,8. Als sterkste punten worden genoemd: Professionele organisatie, persoonlijke aanpak, betrokken, snel tot de kern van de problematiek komen, goede communicatie, deskundig en fijne omgeving.

<< Terug naar startpagina